Få et nyt trægulv i Bramming, Ribe og Esbjerg omegn

Er du blevet træt af dine gamle gulve og kunne du godt tænke dig, at der skete noget nyt?

Så kan et trægulv være en fordelagtig løsning. Hos Tømrer- og snedkermester Allan Hansen har vi mange års erfaring med at lægge trægulv. Som tømrer og snedker har vi hjulpet vores kunder i Esbjerg, Bramming og Ribe med at transformere deres kedelige gulve til smukke rustikke gulve af træ.

Kontakt os og høre mere

Derfor bør du vælge et trægulv

Der findes mange forskellige typer gulve og gulvbelægninger, som til forveksling kan ligne træ. Dette kan f.eks. være laminat- eller vinylgulve. Der er dog intet der kan erstatte synet af et smukt gulv i ægte træ, eller den eksklusivitet det giver. 

Med et trægulv får du et levende produkt, som du vil få glæde af i mange år. Med årene vil gulvet også kun blive smukkere og smukkere. Med et trægulv har du et hav af muligheder for at tilpasse det din egen stil i hjemmet, da der findes en lang række forskellige træsorter, der kan bruges til gulvet. Dette gør sig gældende uanset om det skal være et lyst eller mørkt gulv.

Fordele ved et trægulv

Når du vælger at få lagt et trægulv vil du opnå en lang række fordele, som du ikke får med andre typer gulve såsom:

  • Ved skader kan træet nedslibes og afhøvles
  • Ved skader kan disse repareres uden at plankerne skal udskiftes
  • Med et trægulv har du et gulv for livet
  • Med overfladebehandling kan man give træet en mat eller blank overflade

Hvad koster et trægulv

Gulvene i dit hjem er et af de vigtigste investeringer du kan lave for dit hjem. Gulvet er med til at diktere stilen i det pågældende rum. Det er derfor vigtigt, at du overvejer hvilken type træsort du ønsker, så du kan lige præcis det udtryk du ønsker i dit hjem.

Når der kommer til prisen på et gulv af træ, så varierer det meget fra opgave til opgave. Prisen kan f.eks. variere alt efter hvilken træsort man ønsker eller hvor mange kvadratmeter gulv der skal lægges. Uanset hvad, så sørger vi altid for at du får den helt rigtige pris på dit drømmegulv.

Kontakt og hør mere om vores trægulve

Hvis du har spørgsmål, brug for råd og vejledning til at finde frem til den rette træsort til gulvet, eller du ønsker at vi skal stå for lægningen af dit nye trægulv, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 40 85 55 10 eller sende en mail til ah@ah-tomrer.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.