Vi er uddannede specialister i efterisolering, isoleringen foregår med indblæsnings metoden. Der er langt mere hurtig, billig og bedre måde at isolere på.

Vi har altid papiruld isolering, knauf glasuld og flamingo kugler på lager, så vær ikke bange for at give et kald, på 40 85 55 10 så kommer vi gerne forbi til en uforpligtende kig og et tilbud.

Du kan altid få os til at kigge forbi i og omkring Esbjerg, Bramming, Ribe og Varde.

Kontakt os

Granulat Isolering

Granuleret glasuld er et specielt isoleringsprodukt til isolering af vægge og lofter af godkendte montører ved hjælp af en maskine. Som en fremragende løsning udvides glasulden til at passe til det aktuelle rum og giver ekstrem sikker ydelse på stedet.

Supafil Frame

Granulat Isolering
Supafil Frame® Granulat isolering er en løs glasulds granulat, til mekanisk “indblæsning”, udviklet med optimale varmeisolerende egenskaber og gode dæknings- og indblæsningsegenskaber. Blow-in-Blanket® System (BIBS) er en patenteret proces, der går ud på, at et løst glasulds granulat bliver blæst ind i en hulrumskonstruktion. Supafil Frame er også godkendt til anvendelse i åbne lofter.

Supafil 34 & Supafil 40

Granulat Isolering
Supafil 34 og Supafil 40 hulmursisolering reducerer energiforbruget og bidrager derfor til at reducere omfanget af opvarmning af bygninger. Som følge deraf reducerer det udslippet af den væsentligste drivhusgas, CO2. Supafil 34  og Supafil 40 er en granuleret, ikke-brændbar glasuldsisolering, som anvendes til mekanisk indblæsning.

CBI Danmark Papiruld

Papirisolering holder effektivt på varmen i boligen

Forøg husets værdi og oplev samtidig en fordelagtig besparelse ved en energirenovering af din bolig med papirisolering. Udover en besparelse på varmeregningen vil du også opleve en række andre fordele ved at isolere husets loft eller hulmure. En energi-optimering vil sørge for, at det er slut med at skrue voldsomt op for radiatorerne, sidde i træk op ad en kold og utæt ydermur, samt minimere støjgener udefra. Samtidigt med dette, så sørger et korrekt isoleret hus også for, at varmen holdes ude om sommeren. Så du vil kunne mærke forskel både sommer og vinter.

Vælg Isocell papirisolering kort fortalt:

 • Fugtbestandigt materiale – fugt påvirker ikke isoleringsevnen
 • Høj brandmodstand – beskytter konstruktionen mod brand
 • Ingen råd, svamp, mug og skadedyr – udtørrende salte modvirker angreb
 • Behagelig isolering og optimalt arbejdsmiljø
 • Bedre indeklima – Dit hus kan ånde
 • Lang erfaring – anvendt i USA siden 1892
 • Naturlig grøn profil – 90 % består af genbrug
 • Varmeskab om vinteren og køleskab om sommeren – luft trænger ikke gennem
 • Effektiv lydisolering – Lyd og luft går samme vej gennem materialer
 • Papirisolering fremstår i dag som det optimale valg af isoleringsmateriale, når man kigger på isoleringsegenskaberne, varmeregningen, tidsbesparelsen ved selve indblæsningen og ikke mindst på prisen.

Hvor og hvordan anvendes papirisolering?

Papirisolering anvendes primært i loftskonstruktioner, i hulmure, i etageadskillelser og i skillevægge, f.eks.…

 • i skunkrum
 • hvor der er skråvægge
 • i etageadskillelser
 • i lette vægge
 • ved åben gulvkonstruktion
 • i sandwichløsninger med facadesten på den ene side og eksempelvis gipsplader på den anden

Isocell papirisolering blæses ind på lofter og i hulmure via en maskine med en høj indblæsningsevne. På den måde sikres, at papirisoleringen når ud i selv de yderste sprækker og revner og lægger sig på den optimale måde, så man undgår kuldebroer og lignende uhensigtsmæssigheder.

Kontakt os for professionel isolering og efterisolering

Er du klar til at styrke din boligs strukturelle integritet og skabe et hjem, der er beskyttet mod elementerne? Kontakt Tømrer- og snedkermester Allan Hansen i dag. Vi betjener områderne Bramming, Esbjerg, Ribe, Varde og omegn. 

Ring til os på 40 85 55 10, eller skriv til os på ah@ah-tomrer.dk for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan skabe en skræddersyet løsning, der passer til dine behov og sikrer, at dit hjem forbliver sikkert og beskyttet i mange år fremover.