Nyt køkken i Bramming, Ribe og Esbjerg omegn

Er du blevet træt af dit gamle, slidte køkken?

Så står vi hos Tømrer- og snedkermester Allan Hansen klar til at give dig et helt nyt køkken. Vi har mange års erfaring med montering og udskiftning af køkkener for kunder i Esbjerg, Bramming og Ribe. Vi har over 10 års erfaring i branchen, så vi er sikre på, at vi også kan stå for monteringen af dit drømmekøkken.

Kontakt os og høre mere

Skab fornyelse i hjemmet med et spritnyt køkken

Køkkenet er et af de mest brugte rum i hjemmet, og det er derfor utrolig vigtigt, at man får et køkken, som har de funktioner man har brug for i dagligdagen. Køkkenet bruges blandt andet som samlingspunkt for familien når der skal laves mad eller når man skal samle venner og familie til fællesspisning. 

Med et helt nyt køkken har du rig mulighed for at præge det nye udseende, så det passer til dit behov. Dette gør sig gældende både design- og funktionsmæssigt f.eks. hvis du skal have flere skabe eller to køleskabe.

Overlad monteringen af dit nye køkken til os

Når du vælger os til at stå for monteringen af dit nye køkken, kan du være sikker på, at det bliver lige som du har gået og drømt om.  Når du indgår et samarbejde med os, så er du sikret god kommunikation fra start til slut. 

På den måde sikrer vi, at der ikke opstår nogen misforståelser eller overraskelser, og at du ender med et køkken, som du vil have glæde af i mange år. 

Kontakt og lad os stå for dit nye køkken

Hvis du har spørgsmål, brug for råd og vejledning til at finde frem til dit nye køkken eller ønsker du at vi skal stå for monteringen af køkkenet, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 40 85 55 10 eller sende en mail til ah@ah-tomrer.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.