Tagrenovering i Bramming, Ribe og Esbjerg omegn

Trænger dit gamle tag til en kærlig hånd eller har det fået skader?

Så vil vi hos Tømrer- og snedkermester Allan Hansen anbefale en tagrenoveringen. Uanset om der er tale om små skader som udskiftning af enkelte tagsten, eller større skader som deciderede huller i taget, så står vi klar til at varetage opgaven. Der er ingen opgave der er for stor eller for lille. 

Vi har foretaget mange tagrenoveringer for kunder i Esbjerg, Bramming og Ribe omegn og vi står derfor også klar til at tage et kig på dit tag. Vi har over 10 års erfaring i branchen, så hvis du mangler en erfaren tømrer og snedker til at renovere dit tag, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og høre mere

Forlæng holdbarhed på dit tag med renovering af taget

Hos Tømrer- og snedkermester Allan Hansen går vi meget op i at udføre kvalitetsbevidst håndværkerarbejde. Dette gør sig gældende uanset om der er tale om døre, vinduer eller udskiftning til et nyt tag.

I mange situationer er det både praktisk og fordelagtigt at få lavet en tagrenovering. At få lagt et nyt tag er langt dyrere, men i mange tilfælde er det ikke nødvendigt at udskifte hele tage, og man kan derfor nøjes med at få foretaget en tagrenovering. Dette vil selvfølgelig altid afhænge af tagets stand.

Hvad består en tagrenovering af?

For at kunne foretage reovering af taget, skal vi i første omgang tage et kig på dit tag og vurdere og rådgive dig omkring eventuelle skader. Herefter finder vi frem til hvor meget der skal renoveres. 

Når vi har fundet frem til hvor slemt det står til vil vi begynde at reparere skaderne, så du igen får et sikkert og tæt tag. Efter en tagrenovering vil du stå med et tag, hvor levetiden og holdbarheden er blevet forlænget med op til 15 år. Med renovering af taget giver du ikke kun taget, men også selve huset, nyt liv både sikkerhedsmæssigt og visuelt.

Kontakt og lad os tage et kig på dit tag

Hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning til at finde ud af, om du har brugt for et nyt tag eller en tagrenovering, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 40855510 eller sende en mail til ah@ah-tomrer.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.