Dit tag belastes meget her i Danmark, og det oplever både blæst, sol, regn, sne og frost i løbet af sin levetid. Det er disse vejrforhold, der afgør hvor længe et tag kan holde. Det er derfor nemmest at få en håndværker ud og se på dit tag. Taget er kritisk for husets sundhed, og for den generelle tilstand af huset. Oplever du at taget bliver utæt, vil du i værste fald kunne få skimmel og fugt i hulmuren og huset.

Dette kan i værste fald være sundhedsfarligt, og kan reddes med nyt tag. Er du derfor i tvivl om tilstanden på dit tag, kan vi hjælpe dig med en vurdering af tilstanden på dit tag. Vi hjælper dig også gerne med hvordan du bedst forbedrer tilstanden på dit tag.

Nyt tag i Bramming, Ribe og Esbjerg omegn

Vi har hjulpet flere kunder med nyt tag i Bramming og Esbjerg omegn igennem årene. Står du og har brug for vores hjælp med tagarbejde nær Bramming eller Esbjerg er du velkommen til at give os et kald. Vi påtager med glæde din opgave.

Efterisolering i forbindelse med nyt tag

I forbindelse med din tagrenovering eller lægning af nyt tag vil man oftest foretage en efterisolering af taget. På denne måde kan du opleve besparelser på varmeregningen. Det er faktisk her den mest økonomisk synlige fordel ved et nyt tag kan ligge, samtidig med længere levetid på din bolig.

Vi hjælper dig med at undersøge energiløsninger på din efterisolering og rådgiver dig alt efter, hvad du vil benytte efterisoleringen til. 

Hvilken slags tag skal jeg vælge?

Er du kommet så langt i processen, at du har konkluderet at du skal have nyt tag, så er det på tide at tænke på, hvilken type tag man nu skal have. Mulighederne er mange, men de mest populære er beton eller tegltag. Men der er også muligheder som eksempelvis: Tagpap, Eternittag og Skifertag.

Oftest vil alle løsninger kunne bruges, og det er derfor dine ønsker, der tages højde for. Vi rådgiver dig gerne til den optimale løsning for netop dig, hvis du er på udkig efter nyt tag.

Få et uforpligtende tilbud på nyt tag

Så tøv ikke med at kontakte os, for et uforpligtende tilbud på tagrenovering eller nyt tag i områderne nær Esbjerg, Bramming og Ribe! Du kan ringe på telefon 40 85 55 10 eller sende en mail til ah@ah-tomrer.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.