Renovering i Bramming, Ribe og Esbjerg omegn

Er din bolig begyndt at se træt ud, så kan en renovering oftest være en nødvendig løsning. Hos Tømrer- og Snedkermester Allan Hansen er vi eksperter i netop renovering af boliger. Som tømrer og snedker har vi hjulpet kunder med alle typer renoveringsopgaver i både Esbjerg, Bramming og Ribe.

Ønsker du at boligen skal have nyt tag i samme ombæring som renoveringen af huset, så hjælper vi også med det. Det gælder uanset om det er dele af eller hele huset, der skal have nyt tag, eller hvis det handler om en tagrenovering, så kan vi også hjælpe dig. 

Kontakt os

Vejledning og inspiration til renovering

Hos Tømrer- og Snedkermester Allan Hansen står vi bag mange renoveringsprojekter. Renoveringen af dit hus starter ved, at du kontakter os. Vi kommer også gerne ud til dig, og giver vores faglige vurdering og råd til, hvorledes renoveringsopgaven bedst kan udføres.

Vi sætter en ære i at udføre et flot stykke arbejde ved renovering af dit hus, og du kan derfor trygt lægge dit projekt i vores hænder. Vi er byggeprojektleder over hele dit renoveringsprojekt, og du kan derfor læne dig trygt tilbage, og lade os klare arbejdet! 

Vi har her på siden billeder af vores referencer, så du som kunde kan se hvad vi kan tilbyde dig. Der er også her rig mulighed for at indhente inspiration til dit næste projekt. Du vil også opleve at din ejendomsværdi stiger i takt med renoveringen, hvilket kan komme dig til gode uanset, om du har salg for øje eller ej. Så trænger din bolig til en overhaling, så lad os stå for renovering af dit hus.

Hvad koster renovering ?

Prisen på dit projekt kan variere rigtig meget, og der er en stor forskel på at få et fast tilbud eller lave projektet på timebasis. Vi er dog altid skarpe og konkurrencedygtige på vores priser, og vi giver aldrig et uretfærdigt tilbud på projektet. Det er også værd at have for øje, at det er en investering i dig og din ejendom at få lavet en renovering af huset.

Få et uforpligtende tilbud på renovering

Så tøv ikke med at kontakte os for et tilbud på renovering af dit hus! Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 40 85 55 10 eller sende en mail til ah@ah-tomrer.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.