Nye døre i Bramming, Esbjerg og Ribe

Der kan være mange gode grunde til at skifte døre i dit hus, hvad end det er hoveddøre, anden facadedøre eller din døre indendørs. Det kan opfriske hele udseendet på din bolig, samt hjælpe med at holde bedre på varmen. Vi isolerer også din nye dør, og dette kan hjælpe på træk og energiregningen. Der er et hav af forskellige døre at vælge i mellem og i mange forskellige materialer. 

Døren er det første du møder når du kommer til huset, og det sidste du ser når du forlader huset. Din dør bliver åbnet og lukket mange gange i løbet af dagen, og derfor er det vigtigt at du har en dør i god kvalitet, og at du får lavet en ordentlig og professionel montering af den. Vi hjælper gerne til med opmåling, udvælgelse af dør samt montering. Vi laver en professionel løsning på montering af døre!

Kontakt os

Montering af døre både indvendigt og udvendigt

Vi hjælper dig med montering af døre både indvendigt og udvendigt uanset om det gælder en enkelt dør eller alle døre i huset. Vores fornemmeste opgave er at levere en professionelt stykke arbejde, som holder i mange år. 

Ønsker du også at få udskiftet vinduerne i huset, så kan vi også hjælpe dig med det. Vi vejleder dig også gerne så vinduer og udvendige døre passer sammen og passer til huset og dets stil. Vi stræber altid på at levere et færdigt resultat, som opfylder vores kunders ønsker og forventninger til opgaven.

Få et uforpligtende tilbud på montering af døre

Så tøv ikke med at kontakte os for et tilbud på udskiftning af døre, eller montering af døre. Har du nogen spørgsmål, eller vil du gerne drøfte dine overvejelser om montering nye døre, så giv Tømrer- og Snedkermester Allan Hansen et kald, og spark gang i projektet allerede i dag! Du kan kontakte os på telefon 40 85 55 10 eller på mail ah@ah-tomrer.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.