Træterrasse i Bramming, Ribe og Esbjerg omegn

Kunne du godt tænke dig en flot træterrasse til haven?

Så kan vi hos Tømrer- og snedkermester Allan Hansen hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med at forskellige typer træterrasser. Vi har over 10 års erfaring i branchen og vi vil derfor uden tvivl være en ideel samarbejdspartner til at bygge din træterrasse i Esbjerg, Bramming og Ribe.

Kontakt os og høre mere

Vi bygger træterrasser ud fra dine drømme

Med en træterrasse får du et smukt og perfekt sted at nyde din have. Her kan du f.eks. nyde de varme sommerdage, grille, eller slappe af i selskab med familie og venner. 

For at du får lige præcis den træterrasse du drømmer om, så tager vi altid udgangspunkt i dine behov og ønsker. Det findes et hav af forskellige typer træterrasser, og det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Når du går med tanker om at få lagt en terrasse af træ, så er der en masse overvejelser man bør gøre sig såsom:

  • Skal terrassen have en bestemt opbygning?
  • Hvor stor skal terrassen være?
  • Hvilke træsorter skal terrassen laves af?
  • Skal terrassen have bestemte egenskaber?
  • Hvor skal terrassen placeres i haven ?
  • Hvordan skal den placeres ift. sol og vind?

Uanset hvilken type terrasse du ønsker dig, så, er vi sikre på, at vi kan varetage opgaven. Med udgangspunkt i dine krav og behov, sørger vi for, at der ikke opstår nogen misforståelse, og at du ender med en træterrasse, som du vil have glæde af i mange år.

Kontakt og hør mere om vores træterrasse

Hvis du har spørgsmål, brug for råd og vejledning til at finde frem til udseendet af din nye terrasse, eller du ønsker at vi skal stå for bygningen af din nye træterrasse, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 40 85 55 10 eller sende en mail til ah@ah-tomrer.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.