Mangler du en kvalitetsbevidst tømrer og snedker til at stå for totalentreprise?

Så står vi hos Tømrer- og snedkermester Allan Hansen klar til at varetage opgaven. Vi har stået for totalentrepriser for vores kunder i Esbjerg, Bramming og Ribe, og vi er sikker på, at vi også kan varetage dit projekt.

Med vores mange års erfaring med totalentreprise har vi opbygget stor faglig viden, samt en bred vifte af forskellige kompetencer der gør, at vi kan løfte både små og store totalentrepriser. 

Kontakt os og høre mere

Derfor skal du vælge os til at stå for totalentreprise

Når du vælger os til at stå for totalentreprisen, indebærer det alt i led med både rådgivning og kommunikation til de forskellige repræsentanter inden for håndværkerfaget. Når vi agerer totalentreprenør, forestår vi efter dialog med dig som kunde udvælgelsen af de fornødne fagentreprenører og rådgivere.

Fordele ved totalentreprise

Der findes flere fordele ved at vælge totalentreprise. Som din totalentreprenør står vi for det samlede ansvar og overblik og byggeprojektet. Du slipper derfor for koordinering af de forskellige faggrupper. Ydermere skal du kun forholde dig til én kontaktperson - os. Vi sørger for at rådgivning samt alt kontakt og koordinering mellem de forskellige samarbejdspartnere.

Vi holder overblikket for dig, så du blot skal læne dig tilbage og trygt overlade projektet i vores hænder. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller vores service. Vi er kun tilfredse, hvis du er tilfreds.

Kontakt og hør mere om vores totalentreprise

Så hvis du har brug for en kompetent tømrer og snedker til at stå for totalentreprisen til dit byggeprojekt, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 40 85 55 10 eller sende en mail til ah@ah-tomrer.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.