Montering af vinduer i Bramming, Ribe og Esbjerg

Lad Tømrer- og Snedkermester Allan Hansen stå for montering eller udskiftning af dine vinduer. Udskiftning af vinduer kan tilføre din bolig nyt liv. Der kan være mange årsager til, at man ønsker at udskifte sine vinduer, både funktionelt men også ren og skær kosmetiske eller visuelle årsager. Det kan også skyldes, at du gerne vil have nogle vedligeholdelsesfri vinduer, eller du ønsker nogle vinduer, der er mere energivenlige. Husk her at du kan benytte dit håndværkerfradrag, samt søge tilskud til energiforbedringer. 

Kontakt os

Trænger dørene også til at blive skiftet ud, så er vi også klar til at hjælpe med det. Vi udskifter døre både inde og ude for vores kunder og leverer altid et pænt stykke håndværk. Har du brug for hjælp til opmåling af døre og vinduer, så hjælper vi også med det. 

Hvilke vinduer skal man vælge

Skyldes dit skift af vinduer, at du ikke ønsker at vedligeholde dine vinduer, så anbefales det at du vælger et aluvindue fremfor træ. Udformningen og arkitektoniske forhold kan også spille ind i forhold til hvilke vinduer, man skal vælge til sin bolig. Vi guider dig gerne til valget af de helt rigtige vinduer til netop din bolig samt dine behov. Der er altså mange faktorer der spiller ind når man står over udskiftning og montering af nye vinduer.
Spørgsmål man typisk kan overveje, inden man vælger vinduer, kan være:

  • Skal vinduer være i klassisk eller moderne stil?
  • Skal det være med sprosser eller ej?
  • Vil du have træ eller træ/alu vinduer?
  • Hvordan skal dine vinduer kunne åbnes?
  • Hvilken farve skal vinduerne have indvendig og udvendig?

Få et uforpligtende tilbud på montering af vinduer

Så tøv ikke med at kontakte os for et tilbud på montering af vinduer eller udskiftning af vinduer! Vi er klar til at montere nye vinduer i din bolig. Du kan kontakte os på telefon 40 85 55 10 eller på mail ah@ah-tomrer.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.